12 aprile 2010

Incidente ferroviario a Merano

Questa mattina c'è stato un grave incidente ferroviario a Merano, tra Laces e Castelbello (linea Val Venosta), devo un convoglio pieno di studenti e pendolari che si recavano a scuola o al lavoro è stato travolto da una frana. Ci sono stati diversi morti e tanti feriti.

Ne riferisce anche Gazeta.ua, sito ucraino, di cui pubblico la pagina.



Не менше семи людей загинули в понеділок у результаті залізничної катастрофи в Італії. Ще 70 людей отримали поранення і травми. П'ятеро постраждалих знаходяться у важкому стані.

У вузькій лощині в горах між населеними пунктами Лачес і Кастелбелло в районі Мерано (автономна провінція Больцано) зійшов з рейок місцевий пасажирський потяг.

Про причину події поки не повідомляється. Рятувальники і медики продовжують працювати на місці катастрофи. Поліція не виключає, що можуть бути виявлені інші жертви.

По долині Вальвеноза прокладена одноколійна гілка, якою користуються місцеві жителі. Паралельна шосейна дорога перекрита для руху приватного автотранспорту з метою полегшити доступ до місця трагедії рятувальників і машин "швидкої допомоги".

Nessun commento: